top of page

HUWELIJKSFOTOGRAFIE (huwelijksfotograaf gevestigd te Ranst, Antwerpen)

Buiten ons commercieel werk zijn we tevens beschikbaar voor particuliere opdrachten, dus ook voor het maken van huwelijksreportages.

 

Wij zijn gespecialiseerde huwelijksfotografen en werken steeds met twee fotografen.

Op die manier garanderen wij u een uiterst moderne huwelijksreportage, gefotografeerd uit verschillende standpunten, en garanderen wij onze klanten dat er geen belangrijke momenten niet op de foto zouden staan.

 

Voor de eigenlijke huwelijksshoot maken wij gebruik van technieken die wij ook gebruiken bij onze commerciële opdrachten, zoals het gebruik van softboxen, professionele flitsapparatuur en reflectiepanelen.

 

Wij leveren tevens alle foto's af in volwaardig digitaal formaat. Op die manier kunt u de foto's eender waar laten afdrukken en hoeveel u maar wenst. Dus geen verborgen kosten van afdrukken en aantallen achteraf.
 

Indien gewenst maken wij ook zeer luxueuze huwelijksalbums (classico & exclusivo), uitnodigingen, bedankkaartjes en speciale prints zoals diasec, print-on-plate, etc...

 

Voor meer informatie, fotomateriaal en prijzen kan u onze website https://huwelijks-fotograaf.weebly.com/ bezoeken of ons geheel vrijblijvend contacteren.

 

Peter Nackaerts

bottom of page